De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek, Gé Reinders, staat tijdens zijn laatste tour getiteld “Oetblaoze” bij theater De Spiegel op de planken met Muziekvereniging Excelsior Westenholte. 

In deze unieke samenwerking met plaatselijke blaasorkesten worden zowel Gé Reinders’ nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof, gebracht. De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. In Gé Reinders’ prachtige liedjes krijgt u alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Dit is een voorstelling die u raakt én omverblaast.

Met traditionele optredens houdt Excelsior de band met de Zwolse wijk Westenholte warm. Ook in andere delen van Zwolle is Excelsior een graag geziene gast. Naast de traditionele  optredens zoekt Excelsior bovendien andere manieren om zich aan het publiek te presenteren. Een voorbeeld voor een goede combinatie van muzikaal niveau, plezier en vernieuwing is de unieke samenwerking met Gé Reinders op zaterdag 6 april 2019. Laat u zich omverblazen in “Oetblaoze !” … ?

Categorieën: A-orkestAlgemeen