Ons A-orkest bestaat uit circa 50 leden. Een divers orkest waar jong en oud elkaar ontmoeten in één passie: muziek. Ons doel is tweeledig: aan de ene kant willen we muziek maken op een zo hoog mogelijk muzikaal niveau (1e divisie) en aan de andere kant willen we veelzijdige concerten geven. Zo hebben we al meerdere malen in Theater de Spiegel mogen spelen, hebben we een theaterconcert gegeven met Gé Reinders, organiseerden we Zwolle’s Maestro met bekende Zwollenaren én deden we mee met het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging?

Heb je jaren een instrument bespeeld – passend binnen een fanfare – en lijkt het jou leuk om de muzikale draad weer op te pakken? Muziekvereniging Excelsior is dé fanfare in Zwolle waar musiceren op hoog niveau en gezelligheid hand in hand gaan. Nieuwsgierig? Kom gerust een avond kijken of meedoen.

Muziekles voor jong en oud
Heb je er wel eens over nagedacht om een instrument te bespelen, maar is het er nooit van gekomen? Voor muzieklessen ben je bij Excelsior aan het juiste adres. Je kunt al muziekles nemen vanaf 8 jaar. Ook voor volwassenen biedt Excelsior de mogelijkheid om muzieklessen te volgen. Het instrument ontvang je in bruikleen van de vereniging.

Repetitieavond
Donderdag van 19.30 tot 22.00 uur
Ontmoetingscentrum Het Anker, Voorsterweg 36, Zwolle

Lijkt het je leuk om vrijblijvend mee te spelen? Neem gerust contact met ons op!