In de HFRSTWND-concertreeks verzorgen Muziekvereniging Excelsior Westenholte en Brassband Buizingen uit België op 8 november een groots concert in theater De Spiegel in Zwolle. HRFSTWND staat voor het bij elkaar brengen van professionele en amateurmusici. Staat het concert voor Brassband Buizingen in het teken van voorbereiding op de Belgische Brassband Kampioenschappen, voor Muziekvereniging Excelsior Westenholte staat de middag in het teken van premières.
Grote orkesten | Regionaal en landelijk bekend
Tot de grote orkesten wordt Brassband Buizingen, onder leiding van Luc Vertommen, zeker gerekend. De dynamiek en de kwaliteit van hun vele initiatieven en prestaties maakte dat Brassband Buizingen door de Vlaamse Regering bekroond werd met de titel Cultureel Ambassadeur van Vlaanderen.
Muziekvereniging Excelsior Westenholte heeft inmiddels regionaal naam gemaakt door verfrissende lokale muzikale initiatieven en haar investeringen in de jeugd. Met ‘The Saba Encounters’ in première neemt Excelsior, onder leiding van Marten van der Wal, haar publiek mee op een kleurrijke muzikale reis door de onderwaterwereld van Saba.

JA! Ik wil naar dit grootse concert
Kaarten voor dit unieke concert op zondag 8 november om 14.30 uur in De Spiegel in Zwolle, zijn voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar via de website van Excelsior (www.excelsior-westenholte.nl/kaarten). Excelsior heeft de hand weten te leggen op de mooiste zitplaatsen in de zaal en op het eerste balkon en biedt deze aan voor € 15,- per persoon.

Categorieën: A-orkestAlgemeen