Een prachtige zaal. Op het podium je buurman uit de straat die bugel speelt. Daar tegenover de saxofonist die je ook bekend voor komt. Op de achterste rij een indrukwekkende batterij slagwerk die met veel enthousiasme wordt bespeeld. Een bevlogen dirigent ervoor. Dat is HRFSTWND: Verrassende concerten door amateurs en professionals. Topconcerten door blaasorkesten in de mooiste muziekzalen en theaters van Oost-Nederland.
Vrijdag 4 november laten Excelsior Westenholte o.l.v. Marten van der Wal en CMH Hattem o.l.v. Carlo Balemans in het kader van HRFSTWND horen hoe eigentijds fanfaremuziek kan zijn. Geniet van de verrassend symfonische klanken en de muzikale een-tweetjes met topsolisten. Een belevenis en een feestje!
Kaarten voor dit unieke concert, op vrijdag 4 november om 20.00 uur in De Spiegel in Zwolle, zijn voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar via de website van Excelsior (www.excelsior-westenholte.nl/kaarten). Excelsior heeft de hand weten te leggen op de mooiste zitplaatsen in de zaal en op het eerste balkon. De kaarten worden aangeboden voor € 17,50 p.p. en voor donateurs van Excelsior voor € 16,– per persoon.

Categorieën: A-orkest