Op zaterdag 6 juni 2020 organiseert Excelsior Westenholte de tweede editie van het IJsseljeugdfestvial. Omdat Excelsior in 2020 haar 100-jarig bestaan viert is deze keer gekozen voor het thema “Let ’s Party”. Samen maken we er een feestje van!

Het festival is bedoeld voor opleidings-, jeugd, C- en B-orkesten. Aanmelden kan tot 1 februari 2020. Er is ruimte voor 12 orkesten. Vol = Vol!

Elk orkest zal worden beoordeeld op een eigen samengesteld programma. De jurering ligt dit jaar in handen van Marten van der Wal en Silva Soepboer.  Het orkest dat de beste muzikale prestatie neerzet wint de felbegeerde wisselbeker en gaat de uitdaging aan om volgend jaar de beker te verdedigen.

Het orkest dat de mooiste, indrukwekkendste en meest creatieve interpretatie van het thema “Let’s Party” laat zien wint de originaliteitsprijs. Een deskundige jury zal de orkesten hierop beoordelen.

Het IJsseljeugdfestival wordt gehouden in OC het Anker in Zwolle. Het festival begint om 11:00 uur en zal om 18:00 uur afgelopen zijn. Voor meer info of aanmelden: ijsselfestival@excelsior-westenholte.nl

Categorieën: IJsselfestival