Op vrijdag 16 december komt het bekende kerstverhaal van Charles Dickens ‘A Christmas Carol’ tot leven in Westenholte. Het verhaal over de oude en verbitterde vrek, Ebenezer Scrooge, die in de nacht voor Kerstmis een aantal dromen heeft en daardoor tot inkeer komt.
Kerstconcert XXL wordt op vrijdag 16 december 2016 gehouden in MFC Het Anker in Westenholte. Initiator Muziekvereniging “Excelsior” Westenholte brengt in samenwerking met spelers van toneelgroep “De Voorst”, Gospelkoor “One Spirit”, Mannenensemble “Into my Heart” en Dameskoor “HappyHartKoor” een Kerstconcert rondom dit bekende kerstverhaal.
In Westenholte is een rijk cultureel verenigingsleven.
De samenwerking wordt in kleinere vorm wel gezocht, maar het samenbrengen van de genoemde verenigingen maakt van dit Kerstconcert een Kerstconcert XXL. Door de handen ineen te slaan met genoemde verenigingen kan het Kerstconcert XXL met recht een Kerst VAN Westenholte worden genoemd. Door het Kerstconcert niet alleen in een muzikale, maar ook in een beeldende vorm te brengen, wordt het concert voor iedereen toegankelijk en wordt het concert hiermee een Kerst VOOR Westenholte.
De toegangsprijs voor het Kerstconcert XXL bedraagt € 5,–. Het concert begint om 19.30 uur in MFC Het Anker. Tickets zijn vanaf woensdag 16 november verkrijgbaar bij de servicebalie van Jumbo Westenholte en via leden van de deelnemende verenigingen.

Categorieën: A-orkestAlgemeen