In 2020 viert Muziekvereniging Excelsior Westenholte haar 100-jaar bestaan. Een mooie gelegenheid om een reünie te organiseren. We zijn op zoek naar oud-leden die in de periode van 2000 t/m 2008 bij het B-orkest van Excelsior hebben gespeeld. Het B-orkest stond toen onder leiding van Arno Groeneveld. Samen met hem willen we een groot reünieorkest vormen. Op zaterdagmiddag 6 juni om 17:00 uur zal er een optreden gegeven worden ter afsluiting van het IJsseljeugdfestival. Voorafgaand aan dit optreden willen we drie repetities houden. Op vrijdagavond 15 mei en 6 juni (Locatie: OC het Anker, Westenholte) en op zaterdagmiddag 6 juni (Locatie: OBS de Wendakker, Stadshagen).

Oud-leden die niet onder Arno hebben gespeeld, maar die het leuk vinden om mee te spelen, zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Mocht je geen instrument hebben? Geen probleem! Wij zorgen voor dat iedereen kan meespelen en voor deze periode gebruik kan maken van een instrument. We vragen een kleine bijdrage voor deze reünie. Voor meer info of vragen kan je mailen naar: reunieorkest@excelsior-westenholte.nl

Aanmelden kan via onderstaand formulier: