Bespeel jij een instrument passend binnen een fanfare en speel je op B- / C-niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Muziekvereniging Excelsior Westenholte is dé fanfare in Zwolle waar musiceren op hoog niveau en gezelligheid hand in hand gaan. Iedere donderdagavond repeteren wij van 19.30 tot 22.00 uur in het Anker in Westenholte. Nieuwsgierig? Kom gerust een avond kijken of meedoen.

Slagwerkers
Vind jij slagwerken helemaal te gek, maar speel je liever niet in een orkest? Kom dan eens kijken bij onze slagwerkgroep. Zij repeteren iedere dinsdagavond van .. tot .. uur in het Anker. Van klassiek tot pop, alle muziekstijlen passeren de revue!

Vacatures
Voor het A-orkest zijn we specifiek op zoek naar trompetten, bugels en bassen. Speel je een ander instrument? Niet getreurd! Iedereen die een instrument speelt dat past binnen een fanfare is van harte welkom.

Instromen
Heb je jaren niet gespeeld, maar begint het toch weer te kriebelen? Muziekvereniging Excelsior heeft een eigen opleidingsplan met daarbinnen verschillende opleidingsorkesten.